وی با تأکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع در شهرداری رشت اظهار داشت: منابع درآمدی شهرداری از طریق مردم تأمین میشود و موظفیم در قبال دریافت هزینه، خدمات مطلوب به مردم ارائه دهیم.
احمدی به برنامه شهرداری رشت جهت هوشمندسازی شهر اشاره کرد و افزود: زیرساختهای لازم برای هوشمندسازی در حال آمادهسازی است و با شرکتهای مربوطه نیز مذاکراتی انجام شده است.
شهردار رشت تأمین زیرساختها را مهمترین اصل در اجرای پروژههای محتلف دانست و اذعان داشت: برنامهها و اقدامات در دست اجرای شهرداری نمایشی نیست و به دنبال ایجاد زیرساختهای مناسب برای پروژههای آتی هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه تعدادی از کارشناسان شهرداری با اجرای پروژه هوشمندسازی به نواحی منتقل میشوند، افزود: هوشمندسازی، فرآیند خدمترسانی را کوتاهتر میکند و شهروندان بدون مراجعه به شهرداری خدمات لازم را دریافت خواهند کرد.
احمدی با اشاره به ساخت و سازهای غیر مجاز در زمینهای نسقی گفت: شهرداری با امکانات و ابزار محدود خود به تنهایی نمیتواند با ساخت و ساز غیرمجاز مقابله کند و نیازمند تعامل دستگاههای مربوطه است.
وی تاکید کرد: خلاف سازان در زمینهای نسقی با جان مردم بازی میکنند و باید با پدیده خلافسازی مقابله شود.
احمدی با اشاره به تدوین شیوه نامه صدور پروانه برای زمینهای نسقی توسط شهرداری رشت گفت: این شیوه نامه در استانداری در دست بررسی است.
احمدی با اشاره به کمیسیون ماده ۱۰۰ و با بیان اینکه به درآمدزایی از این کمیسیون اعتقاد ندارم، اذعان داشت: شهرداری باید به دنبال درآمدهای پایدار باشد.
شهردار رشت بر ضرورت مدیریت یکپارچه شهری تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروزه نگاه جزیرهای را در مدیریت شهری شاهد هستیم و دستگاهها منفعلانه عمل میکنند، تا زمانی که در زمان وقوع بحران و مباحث مدیریت شهری فرمانده واحد نباشد، مشکلات مرتفع نخواهد شد.
رضا رسولی عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست به نقش مهم نخبگان در توسعه شهر اشاره کرد و طرح تفصیلی را یکی از مشکلات اصلی صنعت ساخت و ساز دانست و افزود: باید از ظرفیت نخبگان شهر در تدوین طرح تفصیلی بهره گرفت.
وی ارائه طرح شفافسازی و تغییر ساختار اخذ عوارض به شیوه سنتی را از اقدامات شورای اسلامی شهر رشت عنوان کرد و راه اندازی ساختار کنترل پروژه را از دیگر برنامههای پیش رو برشمرد و تصریح کرد: با ایجاد ساختار کنترل پروژه نظارت بیشتری بر پروژههای شهرداری صورت میگیرد.