به گزارش ختم کلام، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان عصر چهارشنبه در آیین رونمایی از کتاب شکوفه های بهارنارنج که در کومله لنگرود برگزارشد، اظهار کرد: بهترین و واجب ترین اقدام برای ماندگاری رشادت های جوانان دوره دفاع مقدس، مستند سازی است.

عبدالله پاکاری گفت: مهمترین اثر مستند سازی، جلوگیری از تحریف واقعیت های دوران دفاع مقدس است.
وی افزود: با وجود تمام تلاش های فراوان در این زمینه اما فضا برای کار در این زمینه بسیار زیاد است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان ادامه داد: میانگین سنی رزمندگان و جانبازان گیلان بیش از ۶۰ سال و والدین شهدا بیش از ۸۰ سال است از این رو فرصت زیادی برای تدوین خاطرات شفاهی و مکتوب آثار شهدا وجود ندارد.

پاکاری با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار اثر از شهدا گردآوری شده است خاطر نشان کرد: این آثار نه تنها باید به عنوان اصل اسناد حفظ شود بلکه هرگونه مستند سازی ها نیز در این رابطه باید در اختیار نسل های آینده قرار بگیرد.

وی گفت: با اینکه کتابخانه ی تخصصی ایثار وشهادت با بیش از ۱۱ هزار کتاب در اداره کل وجود دارد اما مستند سازی ها نیز همچنان ادامه دارد تا خاطرات زرین نسل دفاع مقدس برای آیندگان باقی بماند.
این مسئول، شهر کومله را شهر نمونه در برگزاری یادواره شهدا دانست و تصریح کرد: این شهر با ۱۴۲ شهید دفاع مقدس همواره به طور مطلوب و شایسته ای به گردآوری آثار و واگویه های تاریخی دوران جنگ تحمیلی پرداخته و در این مورد از پیشگامان است.

آیین رونمایی از کتاب شکوفه های بهارنارنج که روایتی از زندگینامه شهدای والا مقام شهر کومله است، با مداحی در وصف امام حسین (ع) و خاطره گویی مادر شهید والامقام حسین احمد پور همراه بود.

انتهای پیام/

مهدیه رزاقی لنگرودی