به گزارش ختم کلام، رئیس پارک علم و فناوری گیلان در آیین راه اندازی دفتر فن بازار منطقه ای گیلان، کمک به برگزاری دوره‌ های آموزشی مربوط به تجاری سازی، احصاء نیازهای فناورانه، برگزاری همایش‌ ها و رویدادهای ترویجی، ارتقاء فرهنگ فعالیت‌ های فناورانه و توسعه بازار فناوری دراستان را از اهداف دفتر فن بازار منطقه‌ای درگیلان برشمرد و اظهار کرد: تسهیل در تجاری سازی فناوری، بسترسازی انتقال فناوری و ایجاد فرآیند هم رسانی فناورانه میان عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری، کارآفرینان و سرمایه گذاران از اهداف دیگر راه اندازی این دفتر است.

علی باستی سرعت بخشی در فرآیند مبادله فناوری بین عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری را از اهداف پارک علم و فناوری گیلان در راه‌ اندازی دفتر فن بازار اعلام کردو گفت: این پارک با توجه به تجربیات برگزاری ۹ دوره فن بازار کشور به عنوان دبیرخانه اجرایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور که همه ساله در هفته پژوهش و فناوری در تهران برگزار می‌ شود، نسبت به راه اندازی دفتر فن بازار منطقه‌ای استان اقدام کرده است.
وی شورای هماهنگی فن‌ بازار منطقه‌ ای را یکی از ارکان اصلی فن بازار برشمرد و افزود: این شورا در سه حوزه سیاستگذاری، نظارت‌، مدیریت و ارائه مشاوره در ارتباط با پیشبرد برنامه‌ ها و دستیابی به اهداف فن‌ بازار فعالیت دارد.
به گفته این مسئول، شورای یاد شده متشکل از ۱۲ عضو حقوقی و حقیقی از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان همچنین گفت: پارک علم و فناوری استان جزء پارک های منتخب برای ارائه گزارش به وزیر علوم بود که این امر نشانگر اثربخشی علم، دانش، فناوری و تاثیر گذاری آن در شرایط خاص است.

باستی ضمن اشاره به ظرفیت فراوان گیلان در بخش صنایع خلاق خاطر نشان کرد: با راه اندازی مرکز نوآوری صنایع خلاق از شهریور ماه سال گذشته اقداماتی انجام گرفته و اثرات بسیار خوبی گذاشته است.

وی ادامه داد: صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان از سال گذشته آغاز به کار کرد و امسال نیز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به طور رسمی افتتاح شد که این مهم اتفاق خوبی برای سهولت تامین مالی شرکت ها است.

انتهای پیام/