به گزارش ختم کلام، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: با توجه به اینکه مادران از جمله گروه های آسیب پذیر به ویژه در شرایط شیوع بیماری کووید-۱۹ هستند، ارتباط آنها با کارشناسان از طریق سامانه ۴۰۳۰ امکان پذیر شده است.
آبتین حیدرزاده، بابیان اینکه بخش سلامت مادران در سامانه ۴۰۳۰ فعال شده است، گفت: در این سامانه، کارشناسان مجرب مامایی پاسخگوی سوالات مادران هستند و در صورت موافقت وزارت بهداشت، این سامانه در حوزه کودکان نیز فعال خواهد شد.
وی افزود: با شیوع بیماری کووید-۱۹ و به منظور کاهش مراجعات حضوری مادران به مراکز ارائه خدمات، تمامی مراقبت های دوران بارداری که می بایست در ۸ نوبت انجام شود، در ۵ نوبت تجمیع شده و به مادران ارائه می شود هرچند که مراقبان سلامت همواره پاسخگوی نیازهای مادران از طریق تماس تلفنی نیز هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: سامانه ۴۰۳۰ برای پاسخگویی به نیاز مادران در دو بخش «سلامت مادران شامل مراقبت های قبل از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان» و همچنین «بیماری کووید-۱۹ در بارداری» با حضور ۲۷۰ کارشناس و کارشناس ارشد مجرب مامایی در سطح کشور و به صورت شبانه روزی راه اندازی شده است.

انتهای پیام/