به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛  جبار کوچکی‌نژاد – نماینده  مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از جامعه پزشکی استان و گروه تخصصی کاشت حلزون برای راه اندازی این بخش، افزود: مسوولان دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان با همه موانع و مشکلات تلاش کردند تا بحران کرونا را مدیریت کنند.
وی افزود :  البته کرونا باعث شد تا ضعف‌های موجود در بخش درمان و تجهیزات پزشکی خود را نشان دهد.
کوچکی نژاد  با اشاره به مشکلات و کمبود‌های حوزه بهداشت و تجهیزات گیلان خاطرنشان کرد: انتظار داریم که یک مرکز کاشت حلزون شنوایی با تجهیزات کامل در گیلان داشته باشیم و فقط به بیمارستان امیرالمومنین اکتفا نشود.
سید علی آقا زاده- نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تهدید کرونا و بیماری‌های گوارشی و انواع بیماری‌هایی که در گیلان وجود دارد، موجب شد تا در بخش درمانی بسیار آسیب ببینیم و خسارت‌های زیادی را متحمل شویم.
وی با بیان اینکه  تخت‌های درمانی در گیلان نیازمند توجه بیشتر است، گفت: امروز آثار موانع و مشکلات بخش درمان در جامعه قابل مشاهده است که باید برطرف شود.
سردار آقازاده با اشاره به اینکه باید با تمام توان برای کمک به تمام حوزه‌های مدیریتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان و خدمت به مردم تلاش کنیم، خاطر نشان کرد: همین عمل خداپسندانه و انقلابی راه‌اندازی نخستین کاشت حلزونی شنوایی در استان گیلان بسیار اهمیت دارد و از کسانی‌ که برای راه‌اندازی این بخش در گیلان زحمت کشیده اند تشکر می‌کنیم.
در ادامه دکتر محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت نیز ضمن تقدیر از زحمات رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و  دست اندرکاران  راه اندازی مرکز کاشت  حلزون شنوایی، گفت:  گیلان یکی از استان‌های توریست‌پذیر  و دارای ظرفیت‌های مختلفی است که باید از آن‌ها به نحو شایسته استفاده  کرد و در این خصوص زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان استان باید تقویت و ارتقاء یابد.
وی خاطرنشان کرد: نامناسب بودن زیرساخت های بهداشت و درمان استان، جوابگوی نیاز مردم استان در زمان شیوع بیماری ها نیست.

دکتر احمدی افزایش بیمارستان های  تامین اجتماعی در استان را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد:  با بهره برداری از  بیمارستان های در حال احداث استان از جمله بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی سایت لاکان، شاهد رشد و ارتقاء مراکز درمانی استان باشیم.

پرویز محمدنژاد نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حرفه پزشکی بسیار حرفه مقدسی است، اظهار داشت: مدیریت جامعه امروز  در دنیا که تحت عنوان مدیریت استراتژیک معروف می باشد، این است که از  سرمایه ها به نحو احسن استفاده شود. ولی در کشور ما  به جامعه پزشکی به عنوان سرمایه انسانی، آنچنان که شایسته است توجه نشده و نتوانستیم از این پتانسیل فوق العاده ارزشمند بدرستی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از منابع درآمد زا در کشور جامعه پزشکی است ، گفت: در حال حاضر متخصصین ایرانی خارج از کشور، سالانه میلیاردها دلار  درامد ارزی برای  آن کشورها دارند. ما نیز باید از این ظرفیتهای علمی باارزش در کشور  استفاده کنیم.
محمدنژاد افزود: در هر جامعه ای اگر اخلاق مداری رشد پیدا کند، ناهنجاری کاهش می یابد.  بنابراین باید سعی کنیم به حرف هایی که می زنیم عمل کنیم،  تا جامعه ای سالم داشته باشیم. نماینده مردم لنگرود خاطرنشان کرد: با حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جامعه پزشکی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  می توانیم شاهد انجام اینگونه اقدامات بی نظیر ( همانند کاشت حلزون شنوایی ) در خطه شمال باشیم.

دکتر منوچهر جمالی -مدیرکل امور مجلس وزارت بهداشت  نیز ضمن تقدیر از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت:  ایجاد تغییر کیفیت زندگی ناشنوایان یکی از نتایج بزرگ راه اندازی کاشت حلزون شنوایی است.

وی تامین تجهیزات و نیروی انسانی برای این بخش را ضروری عنوان کرد و افزود: آگاه کردن خانواده ها برای بیماریابی و شناسایی  به وقت مشکل شنوایی در نوزاد، می تواند در استفاده بهینه از کاشت حلزون موثر باشد.
دکتر جمالی ، پیگیری های تیم مدیریتی  دانشگاه در راه اندازی این بخش را قابل تقدیر دانست و با اشاره به بحران کرونا در گیلان گفت: تفاوت مدیریت بیماری کرونا در گیلان با سایر استانها این بود که  در زمان بحران کرونا در استان ،  همکاران درمان و بهداشت  با امکانات و تجهیزات اندک توانستند ایثارگرانه با این بیماری مقابله کنند.