وفاق ملی ایجاب می کند که احزاب، گروه های سیاسی مختلف و حامیان دکتر پزشکیان از انتصابات و سیاست های دولت حمایت کنند و اجازه ندهند که مردم از دکتر پزشکیان و رایی که به ایشان دادند نا امید شوند. ایجاد تنش های جناحی و یا پافشاری بر انتصاب افراد و اشخاص مورد نظر در شرایطی که به نوعی تحت فشار قرار دادن دولت باشد خلاف منافع ملی است.

 

شاید کمتر کسی فکر می کرد وقتی دکتر پزشکیان در مناظره های انتخاباتی از دعواها و اختلافات جناحی انتقاد کرد و از ضرورت  وفاق ملی سخن گفت، سه ماه بعد کشور در آستانه جنگ قرار بگیرد و منطقه گام به گام به انفجار نزدیک شود.

حملات خشونت بار و جنایتکارانه به غزه، ترور دبیرکل حزب الله، شهادت مستشاران نظامی ایرانی و حمله به جنوب لبنان نشان می دهد که اسرائیل همان طور که کوشنر داماد یهودی ترامپ گفت، حالا که تا اینجا آمده می خواهد تا آخر بتازد و به قول خودش کار را یکسره کند!

رابرت دی کاپلان کارشناس مشهور روابط بین الملل نیز در همین رابطه می گوید:

زمانی که نبردهای بزرگ در غزه به پایان رسید، انتظار می‌رود در ماه‌ها و سال‌های آینده، اسرائیلی‌ها توجه خود را به ایران معطوف کنند. اسرائیل همچنین ممکن است حاضر نباشد برای همیشه سیستم تسلیحات هسته ای ایران را تحمل کند.

همه شواهد نشان می دهد که نتانیاهو برای تثبیت جایگاه خود و حفظ موجودیت اسرائیل به دنبال توسعه و گسترش نبرد در مناطق و جبهه های مختلف است، هر چند که رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف خود ناکام خواهد ماند اما ممکن است دامنه این جنگ به کشور ما هم برسد، حال در چنین شرایطی که اسرائیل چنگ و دندان به ایران نشان می دهد ما در پاسخ چه باید بکنیم؟ آیا بعد از هر اتفاق تلخ و ناگوار باید انگشت اتهام را به طرف یکدیگر بگیریم؟! رئیس جمهور، معاونین اش و وزیرخارجه را متهم به خیانت کنیم؟! در تجمعات ضد صهیونیستی علیه خودی شعار بدهیم؟ آیا دمیدن در اختلافات و متهم کردن یکدیگر ما را دشمن شاد نمی کند؟!

اگر در زمان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس به فرموده امام خمینی با وحدت کلمه از پیچ و خم حوادث عبور کردیم امروز نیز می توانیم با وفاق ملی شر این دشمن غدار را سر کشور و منطقه کوتاه کنیم به شرط آنکه همه جریانات و کنشگران سیاسی به الزامات وفاق پایبند باشند زیرا وفاق رمز پیروزی ماست.

وفاق ملی یعنی در شرایطی که بحث امنیت ملی است به مسئولین کشور اعم از سیاسی و نظامی اعتماد داشته باشیم و از قوه مجریه به عنوان اداره کننده کشور حمایت کنیم. در بحث زمان و چگونگی پاسخ به دشمن، پشت رهبری قرار بگیریم و صبور باشیم که رهبری نظام چه زمان، شکل و سطحی را برای پاسخ به اسرائیل در نظر گرفته است، زیرا به موجب قانون اساسی سیاست های دفاعی- امنیتی کشور در محدوده سیاست های کلی تعیین شده از طرف مقام معظم رهبری است. تجربه ۳۵ سال اخیر نشان می دهد که نظام جمهوری اسلامی در عین حفظ امنیت، عزت و اقتدار کشور را هم حفظ کرده پس باید صبور بود که چه تصمیمی در راس نظام گرفته خواهد شد.

در چنین شرایطی به صلاح کشور نیست که صداوسیما با حضور کارشناسان و مجریانی جویای نام، فضا را احساسی کنند. در چند روز اخیر شاهد بودیم که برخی مجریان و کارشناسان صداوسیما به جای تاکید بر حفظ انسجام داخلی بر طبل اختلافات کوبیدند و مسئولین سیاسی و نظامی کشور را برای انتقام تحت فشار گذاشتند. بدیهی است آنچه به ذهن این مجریان و کارشناسان می رسد قبل تر از آنان و پیچیده تر آنچه آنان می گویند به ذهن فرماندهان نظامی کشور رسیده و در مورد همه آن راهکارها فکر شده و قطعا در حال تامل و ارزیابی است. در زمان تصمیم گیری و طراحی یک عملیات نباید هیجان زده عمل کرد و نیروهای نظامی کشور در این خصوص باتجربه هستند پس تنها کاری که از صداوسیما بر می آید این است تاکید کند جامعه به تشخیص مسئولین نظامی کشور اعتماد داشته باشند و بدانند که هر تصمیمی که گرفته شود خیر و صلاح آنان است.

وفاق ملی حکم می کند زمانی که همه شخصیت های کشور فارغ از ملاحظات سیاسی برای شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله پیام دادند این پیام از تلویزیون منتشر بشود نه اینکه در این حوزه هم براساس حب و بغض جناحی عمل بشود، صداوسیما در حالی پیام معاون اول سابق دکتر مخبر دزفولی را منتشر کرد اما به پیام معاون اول اسبق دکتر جهانگیری هیچ اشاره ای نکرد و یا در زمان انتشار پیام دکتر روحانی تصویر ایشان را نشان نداد و کوچک ترین اشاره ای هم به پیام تسلیت سید محمدخاتمی نداشت.

وفاق ملی ایجاب می کند نمایندگان مجلس به عنوان افرادی که جایگاه حقوقی و رسمی دارند در بیان نظرات و ملاحظات خود تامل بیشتری داشته باشند و هر آنچه به ذهن می رسد را توییت نکرده و یا در صحن به زبان نیاورند. بیان عباراتی نظیر متهم کردن مقامات به جلوگیری از عملیات پاسخ و یا از آن بدتر تغییر دکترین هسته ای که به معنای رفتن به سراغ بمب اتم می باشد در اختیارات و صلاحیت نمایندگان مجلس نیست. در شرایطی که کوچک ترین حرف غیر دقیق می تواند در بحرانی شدن شرایط منطقه موثر باشد بهتر است نمایندگان به رفع مشکلات مردم مشغول شده و این حوزه ها را به ارکان حاکمیت واگذار کنند و حرفی نزنند که جلوتر از سیاست های کلان نظام و رهبری باشد

وفاق ملی ایجاب می کند که احزاب، گروه های سیاسی مختلف و حامیان دکتر پزشکیان از انتصابات و سیاست های دولت حمایت کنند و اجازه ندهند که مردم از دکتر پزشکیان و رایی که به ایشان دادند نا امید شوند. ایجاد تنش های جناحی و یا پافشاری بر انتصاب افراد و اشخاص مورد نظر در شرایطی که به نوعی تحت فشار قرار دادن دولت باشد خلاف منافع ملی است. رقابت های سیاسی را در چنین شرایطی باید به حداقل رساند، مجادله فعالان سیاسی در فضای رسانه ای بازخورد بسیار بدی برای کشور دارد و همبستگی و انسجام ملی را به خطر می اندازد. وفاق ملی به معنای گذشتن از خود برای رسیدن به خیر عمومی است. باید در تحقق وفاق به خواست مردم توجه کرد. مردمی که در همه بحران ها در چهل سال گذشته در کنار نظام و کشور ایستاده اند. وفاق ملی حکم می کند که همه دستگاه های دولتی و حاکمیتی به مسائل مردم نظیر معیشت، تبعیض و مسئله فیلترینگ توجه ویژه داشته باشند نباید اجازه داد شکاف میان ملت و دولت (حاکمیت) در چنین شرایطی افزایش یابد. اینکه نتانیاهو خطاب به مردم ایران سخن می گوید یعنی به این شکاف چشم طمع دوخته اما با درایت مسئولین و آگاهی مردم به زودی ناکامی خواهد ماند. نباید اجازه داد که برخی رفتارهای رادیکال و سخنان نسنجیده خوراک تبلیغاتی رسانه های فارسی زبان شده و آرامش روانی جامعه را تهدید کند. حرکت حاکمیت به طرف حل مشکلات مردم در چنین شرایطی به وحدت و انسجام جامعه کمک خواهد کرد.

ایران کشوری نیست که روزهای سخت ندیده باشد و یا حتی کم دیده باشد، این مردم فولاد آب دیده هستند، خرمشهر را با وحدت کلمه آزاد کردند، رژیم صهیونیستی را هم با وفاق ملی سرجای خود خواهد نشاند.