رئیس بنیاد شهید به به ترتیب آرا به شرح زیر است:
۱- حجت نظری
۲-غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
۳-فریده اولاد قباد
۴-محمد مهدی تندگویان
۵-ولی اله شجاع پوریان
۶-حمیدعلی صمیمی
۷-محمد خون چمن
۸-محسن میرانصاری
۹-ناهید تاجالدین
۱۰-احمد مازنی
در بین گزینههای موجود ریاست بنیاد شهید جعفرزاده از معدود گزینههایی است که سابقه کار در این بنیاد را دارد.
رئیس سازمان بنیادشهید وامور ایثارگران گیلان، مدیر کل امور جانبازان استان گیلان، مشاور معاون رئیس جمهور در بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیریت شعب موسسه قرض الحسنه شاهد و ایثار گیلان، مدیر کل امور جانبازان شمالغرب تهران، رئیس مرکز پشتیبانی امور جانبازان کشور ، نائب رئیس هیئت ورزشهای جانبازان ومعلولین استان گیلان از جمله سوابق جعفرزاده است.
اتفاقا یکی از دلایل اصلی اقبال به جعفرزاده در انتخابات مجلس نهم عملکرد مثبت وی در بنیاد شهید گیلان بود که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت. همچنین بسیاری از جانبازان و ایثارگران از وی حمایت کردند.
جعفرزاده برخلاف بقیه کاندیداهای معاونت رئیس جمهور و ریاست بنیاد شهید که بیشتر به عنوان فرزند و همسر شهید شناخته میشوند خود سابقه حضور در دفاع مقدس را دارد و جانباز ویلچرنشین و هفتاد درصد جنگ تحمیلی است.
وی به جزء آشنایی به بنیاد شهید دارای سوابق اجرایی و قانون گذاری در حوزههای مختلف است و از آن دست افرادی است که نسبت به رئیس جمهور منتخب تعصب بیشتری برای حمایت خواهد داشت. چیزی که روسای دولت همیشه به دنبال آن هستند که اعضای کابینه در مورد حمایت از دولت جا خالی ندهند.