http://ختم کلام:

http://مهدیه رزاقی لنگرودی

رییس بیمارستان تامین اجتماعی کومله، در نشست خبری آمار مراجعه کنندگان به این بیمارستان را نزدیک به ۷۷ هزار نفر اعلام و اظهار کرد: از این تعداد، حدود ۷ هزار نفر نیز با سایر بیمه ها به بیمارستان تامین اجتماعی کومله مراجعه کرده اند.
دکتر عباس عزیزیان ادامه داد: بیمارستان تامین اجتماعی کومله از وجود ۹ پزشک متخصص در بخش قلب، ارتوپدی و ارولوژی، داخلی، اطفال، زنان، عفونی، جراحی و بیهوشی بهره می برد.
به گفته وی، در یکسال گذشته، تعداد پزشکان این بیمارستان از ۹ پزشک به ۳۵ پزشک افزایش یافته است.
رییس بیمارستان تامین اجتماعی کومله با اشاره به نو پا بودن بیمارستان تامین اجتماعی کومله، به برخی کاستی ها و ملزومات پزشکی اشاره و خاطر نشان کرد: اگر ضریب اشغال بیمارستان به بیش از ۸۰ درصد برسد تجهیزات آی تک نیز به این بیمارستان تعلق می گیرد.
عزیزیان ادامه داد: اگر تجهیزات یاد شده به بیمارستان تعلق بگیرد، از پزشکان متخصص داخلی و پزشکان اورژانس بیشتری بهره خواهیم برد.
وی افزود: با تجهیز بیمارستان به دستگاه های سی تی اسکن و ام. آر. آی، پزشک متخصص نورولوژی و نوروسرجن نیز به کادر درمانی بیمارستان اضافه خواهد شد.
رییس بیمارستان تامین اجتماعی کومله همچنین با توجه به وجود بخش زنان و زایمان در این مرکز، از فراهم شدن شرایط زایمان در آب در این بیمارستان خبر داد.
ریس بیمارستان تامین اجتماعی کومله در ادامه این‌نشست، پیرامون پرسش های مطرح شده در بخش چشم نیز از نصب تجهیزات مربوط به جراحی سرپایی گفت و نسبت به افتتاح این بخش در سال جدید اظهار امیدواری کرد.

این مسئول ادامه داد: تلاش می شود دستگاه های فیکو چشمی و میروسکوپ بخش جراحی چشم تجهیز و به زودی راه اندازی شود.

عزیزیان خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود پنج متخصص چشم پزشک آمادگی خود را برای همکاری با بیمارستان تامین اجتماعی گومله  اعلام کردند که اگر دستگاه های یاد شده آماده شوند، از حضور این متخصصان، بهره خواهیم برد.

وی در  ادامه، درخصوص شبهات پیش آمده پیرامون نوع جذب نیرو در بیمارستان تامین اجتماعی کومله، هرگونه اظهار نظر مغرضانه در جذب نیرو را تکذیب کرد و گفت: عملیات استخدام، از طریق آزمون و با مصاحبه های علمی از سوی کارشناسان انجام شد و هیچ فردی از طرف هیچ نهادی در استخدام افراد پذیرش شده، هیچگونه دخالتی نداشت.
رییس بیمارستان تامین اجتماعی کومله به تشریح میزان جذب نیروی بومی و غیربومی در این بیمارستان پرداخت و در این راستا خاطر نشان کرد: بومیان سه شهرستان لنگرود، رودسر و لاهیجان، با شرکت در آزمون و انجام مصاحبه، در این بیمارستان مشغول به کار هستند.

این مسئول در ادامه، در خصوص پروانه بهره برداری بیمارستان نیز با بیان اینکه۸۰ درصد از  فرایند سلسله مراتب پروانه بهره برداری این بیمارستان از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی انجام شده است گفت: مکاتبات لازم برای انجام مابقی کار نیز در دست اقدام است.

عزیزیان با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی کومله، با وجود نوپا بودن اما عملکرد مطلوبی داشت افزود: تعداد بستری بیماران از ۲ نفر در ماه به بیش از ۲۰۰ نفر و تعداد عمل در بیمارستان از ۳ به بیش از ۴۰ عمل در ماه رسیده است.

به گفته ای طبیب بومی، جراحی زیبایی بینی نیز در این مرکز با تعداد چندین عمل موفق، آغاز به کار کرده است.

رییس بیمارستان تامین اجتماعی کومله به استناد آمارهای افزایشی درمانی افزود: علی رغم برخی کاستی ها اما نظرسنجی ها از رضایتمندی ۹۸ درصدی مراجعه کنندگان این بیمارستان خبر می دهد.

به گزارش ختم کلام، بیمارستان تامین اجتماعی کومله مزین به نام شهید املاکی ، ۶۴ تختخوابی است .
این بیمارستان که دومین بیمارستان تامین اجتماعی گیلان است با اعتباری بالغ بر ۵۵۰ میلیار تومان بنا شده و از  اسفندماه ۱۴۰۲ به صورت رسمی اغاز به کار کرده است.

انتهای پیام/