ختم کلام:
سورنا ستاری عصر روز سه شنبه در جلسه ای که در استانداری گیلان برگزار شد اظهار داشت: قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب مجلس، جهت گیری ٢٠ سال آینده کشور در این حوزه است.
وی با بیان اینکه ظرفیت نیروی انسانی همواره مورد توجه ما در اقتصاد دانش بنیان است، گفت: گیلان ظرفیت فوق العاده ای دارد اما اینکه چرا نمی تواند مشکل استان را مرتفع کند، باید آموزش را به اقتصاد وصل کنیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: همه به نوبه خود باید موضوع دانش بنیان را جدی بگیرند و در صدور مجوزها تسهیل کنند.
وی استقرار و راه اندازی کارخانه سیمان و فولاد برای پیشرفت گیلان را اشتباه دانست و گفت: کشاورزی از محورهای اصلی در گیلان است و این استان در حوزه کشاورزی نیاز به تکنولوژی و نوآوری دارد.
به حوزه فناوری در دانشگاه ها توجه شود
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این جلسه گفت: با توجه به حمایت های ویژه معاونت علمی و فناوری رییس جمهور از شرکت های دانش بنیان، جا دارد که به حوزه فناوری در دانشگاه ها توجه شود.
دکتر علی خیرالدین با بیان اینکه منطقه گیلان می تواند به عنوان قطب فناوری و نوآوری در کشور مطرح شود، اظهار داشت: پارک علم و فناوری جز قدیمی ترین پارک های کشور است که ۳۵ واحد فناور در آن مستقر هستند.
وی بیان داشت: با توافق معاونت علمی و فناوری رییس جمهور طرح ملی ترویج کارآفرینی را پیشنهاد دادیم که در فاز اول حدود ٣٠ هزار دانشجو مدنظر است که اعتباری به اندازه یک میلیون تومان ارایه می شود تا بتوانند در دوره های مرتبط با کاًرآفرینی و رویدادها مشارکت کنند.
نگاه دولت ارتقاء بهرهوری است
استاندار گیلان نیز در این جلسه گفت: نگاه دولت ارتقاء بهره وری است بنابراین راهی جزء فعال کردن بهره وری نداریم. بهره وری سرمایه در کشور نیاز به حرکت به سوی نوآوری و کسب و کار و دانش است.
اسدالله عباسی اظهار داشت: در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین عزم و اراده دولت تحقق این شعار است در این ارتباط نیز شرکت های دانش بنیان، مردم و مسئولان سه ضلع تحقق شعار سال هستند.
وی با اشاره به فعالیت ۷۳ شرکت دانش بنیان در استان گیلان اظهار داشت: با توجه به حدود هفت هزار شرکت دانش بنیان در کشور سهم گیلان از این شرکت ها کم است که باید نخبگان را هدایت کنیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور صبح امروز سه شنبه در سفر یکروزه به استان گیلان ار شرکت های دانش بنیان فرآوری و ساخت قطعات خودروی ایران، پایا کلاچ و زیست فرآورد پارس بازدید کرد.
مرکر نوآوری دانشگاه گیلان، کارخانه نوآوری گیلان، فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری استان و مرکز نوآوری مکعب در این سفر افتتاح شد.