وی با بیان اینکه موضوع اصلاح و تربیت زندانیان از مهمترین مأموریتهای اصلی ما است، ادامه داد: معتقدیم علاوه بر اقدامات فرهنگی باید شاهد اشتغال پایدار در زندانها باشیم که خود تأثیر مستقیم در اجتماعپذیری و باز سازگاری اجتماعی مددجویان دارد و موجب پایین آمدن نرخ بازگشت مجدد به زندان میشود.
تقدیر از اهتمام نمایندگان مجلس در کمک به اشتغال زندانها
محمدی افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای زندانی به تأمین معیشت آنها کمک و موجب کاهش آسیبهای اجتماعی میشود، تصریح کرد: بنابراین در صدد هستیم در سال جاری و مبتنی بر شعار سال، با استفاده از همه ظرفیتها از جمله خیرین، تسهیلات بانکی، گروههای مردمی، بخش خصوصی و غیره این بخش را تقویت بخشیم.
رئیس سازمان زندانها با تقدیر از نمایندگان مجلس بخاطر معافیت مالیاتی سرمایهگذاران بخش اشتغال در زندانها، تأکید کرد: جای تقدیر دارد که تسهیلات خوبی را در بودجه سال ۱۴۰۱ در نظر گرفتهاند و برای اولین بار است کسانی که میخواهند در زندانها سرمایهگذاری کنند سود حاصل از تولید آنها معاف از مالیات بوده و این اقدامی مؤثر و با اهمیت است.
تلاش برای کاهش بیکاری در زندانها
وی همچنین با اشاره به انتخاب زندانهای استان گیلان به عنوان پایلوت طراحی طرح اشتغالزایی، گفت: گیلان به دلیل قابلیتهای خاصی که دارد به عنوان استان نمونه در این طرح انتخاب شده و این برنامه را با همکاری معاونت راهبردی قوه قضائیه شکل داده و برای اولین بار اجرا میکند.
گفتنی است؛ سازمان زندانها به منظور اجرای سند تحول قضائی و رفع چالشهای موجود، با انتخاب زندانهای استان گیلان به عنوان پایلوت، در اولین گام و طی این نشست تخصصی با حضور مسئولان مختلف راهکارهای لازم را برای تحول زندانها در امر «اشتغال مولد و پایدار» و همچنین «حرفه آموزی» زندانیان و خانواده آنان در قالب طرح «بامداد» (برنامهریزی، اشتغال، مددجویان و دادگستری) مورد بررسی قرار داده است.