سامانه صدور دفترچه الکترونیکی چایکاران راه اندازی شد+ جزییات · ختم کلام | ختم کلام
تبلیغات

سامانه صدور دفترچه الکترونیکی چایکاران راه اندازی شد+ جزییات

سامانه صدور دفترچه الکترونیکی چایکاران راه اندازی شد+ جزییات

در راستای حذف حضور فیزیکی در شرایط ویژه کرونایی و اهمیت حفاظت از سلامت همگانی، سامانه صدور دفترچه الکترونیکی چایکاران برای ارایه خدمات مجازی راه اندازی شد.

به گزارش ختم کلام، در راستای حذف حضور فیزیکی در شرایط ویژه کرونایی و اهمیت حفاظت از سلامت همگانی، سامانه صدور دفترچه الکترونیکی چایکاران برای ارایه خدمات مجازی راه اندازی شد.

در راستای سیاست‌های مهم دولت دوازدهم و توسعه دولت الکترونیک و لزوم خدمت‌رسانی الکترونیکی به چایکاران و کارخانجات، سازمان چای کشور پس از ایجاد سامانه‌های چایکاران (G۲C)، کارخانجات G۲B)) و سامانه ادارات (G۲E) اقدام به راه‌اندازی سامانه دیگری به نام «سامانه صدور الکترونیکی دفترچه چایکاری» کرده است.

بر اساس گزارش سایت سازمان چای، تمامی چایکارانی که در سال جاری و یا سال‌های اخیر دارای دفترچه چایکاری با شماره ملی خود بوده یا در سامانه چایکاران در شهرستان مذکور دارای شماره چایکاری می‌باشند از ۱۰ دیماه با مراجعه به «سامانه چایکاران» به آدرس automation.irantea.org می‌توانند اقدام به مشاهده، دریافت فایل و یا چاپ دفترچه چایکاری خود کنند.

برای ورود به سامانه چایکاران، نام کاربری به ترتیب شماره ملی چایکار و شماره چایکار می‌باشد، رمز عبور برای اولین ورود به سامانه «شماره شناسنامه» چایکار می‌باشد.

در صورتی که چایکاری در سال جاری فعالیتی نداشته این‌عدم فعالیت به چایکار توسط سامانه گزارش شده، که چایکار می‌تواند با ارسال توضیحات لازم، درخواست فعال شدن دفترچه خود را به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه برای کارشناس اداره ارسال کند تا پس از بررسی در سریع‌ترین زمان ممکن امکان فعال شدن دفترچه چایکاری و صدور آن فراهم شود.

بر اساس این گزارش همچنین برای چایکارانی که برای اولین بار صاحب باغ چای شده یا تاکنون به هر دلیلی دفترچه چایکاری با شماره ملی خود در شهرستان مربوطه نداشته‌اند، می‌تواند از طریق سامانه صدور به آدرس sodoor. irantea. org اقدام به ثبت نام دفترچه چایکاری نمایند.

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان برنامه ریزی برای تامین و توزیع به موقع کود مورد نیاز ۵۲ هزار خانوار چایکار استان با ۱۳ کارگزاری تعاونی و خصوصی با سهمیه قریب به ۷ هزار و ۶۵۲ تن انواع کودهای کشاورزی اصلی و یارانه‌ای و همچنین کودهای غیر یارانه‌ای فعالیت دارد.

استان‌های گیلان و مازندران بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار و حدود ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارد در این میان ۹۰ درصد باغهای چای در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد./ ایرنا