آرشیو
کد خبر : 6595
یکشنبه - 6 بهمن 1398 - 22:22

حضور مسئولان موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان در کمیسیون بهداشت، محیط ریست و خدمات شهری شورای شهر رشت

به گزارش ختم کلام، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری ضمن در یکصد و بیست و یکمین جلسه این کمیسیون، که با حضور مسئولان موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان برگزار شد، اظهار کرد: شورا و شهرداری با وجود تمامی مشکلات موجود در حوزه ی مالی همراهی و همیاری با این موسسه خیریه را […]

حضور مسئولان موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان در کمیسیون بهداشت، محیط ریست و خدمات شهری شورای شهر رشت

به گزارش ختم کلام، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری ضمن در یکصد و بیست و یکمین جلسه این کمیسیون، که با حضور مسئولان موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان برگزار شد، اظهار کرد:
شورا و شهرداری با وجود تمامی مشکلات موجود در حوزه ی مالی همراهی و همیاری با این موسسه خیریه را بر خود تکلیف می داند.
بهراد ذاکری با بیان اینکه همه شورانشینان در قبال این قشر از مردم مسئول هستند تاکید کرد: باید از همه ظرفیت های تصمیم ساز و تصمیم گیر برای رفع هر چه بیشتر مشکلات این حوزه استفاده شود.
وی همچنین با تاکید بر لزوم‌تشکیل چنین جلساتی برای برقراری ارتباط بیشتر میان شورا و چنین موسساتی گفت: در سایه تبادل افکار، به نقاط مشترک همکاری بیشتری می توان دست یافت.
رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری پیشنهاد کرد تا کمیته ای فنی با رویکرد، تجمیع افراد خیرخواه و خیر اندیش برای کمک به چنین موسساتی تشکیل شود.
ذاکری همچنین از دبیر و اعضاء دبیرخانه کمیسیون خواست تا این موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار دهند.
در این جلسه همچنین عضو دیگر شورای شهر حاضر در جلسه نیز اظهار کرد:
اعضاء شورای شهر با بهره گیری از همه توان خود به ویژه ظرفیت های اجتماعی برای کمک به خانواده های اوتیسم و اطلاع رسانی در جهت تنویر افکار عمومی آمادگی دارند.
محمد حسن عاقل منش گفت: مکان هایی همچون تالار گفتگو در شهرداری رشت، با توجه به مرکزیت شهری و نیز جایگاه خاصی که نزد رشتوندان دارد می تواند مکان مناسبی برای برگزاری جلسات آگاهی بخشی، تنویر افکار عمومی و جذب منابع مالی خیرین برای پیشبرد اهداف این نهاد مردمی باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری نیز با بیان اینکه باید از ظرفیت رسانه ای برای آگاهی بخشی به شهروندان و خانواده ها در مورد اوتیسم استفاده شود تاکید کرد: باید برای تنویر هر چه بیشتر افکار عمومی جدیت بیشتری به خرج داده شود‌.
فاطمه شیرزاد با اشاره به مسئولیت پیشین خود در شورای شهر گفت: به نقاط ضعف و قوت دست اندرکاران و تلاشگران این حوزه اشراف کامل داشته و از هیچ تلاشی برای کمک به این افراد دریغ نخواهم کرد.
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی گیلان نیز بیان داشت:
این اداره کل بر اساس رسالت سازمانی و با توجه به چهارچوب های قانونی موجود و نیز تعیین ردیف بودجه برای کمک به موسسات مردم نهاد تحت پوشش بهزیستی از هیچ خدمتی فرو گذار نمی کند.
انساندوست گفت: در خصوص کمک ساخت پروژه یاد شده تمام تلاش ها برای تسریع استرداد کمک هزینه ساخت خانه اتیسم اعمال شده است اما به دلیل تعدد نهادهای خیریه که از مساعدت بهزیستی بهره می گیرند توان سازمان در این حوزه محدود است.
وی مدیر عامل و اعضاء هیئت مدیره موسسه حامیان اوتیسم را به بهره گیری از ظرفیت خیرین توصیه کرد و کمک به این افراد را از اعضای شورای شهرخواستار شد.
در ادامه این جلسه، رییس هیئت مدیره موسسه خیریه حامیان اوتیسم نیز بیان داشت: از زمان تاسیس موسسه تاکنون تلاش های مستمری برای ارائه خدمت در حوزه های مختلف اجتماعی، آموزشی، ورزشی و رفاهی برای فرشتگان اوتیسمی انجام گرفته است.
قیصر نژاد افزود: در این خصوص سعی شد از تمامی ظرفیت های موجود دولتی و غیردولتی همچون نهادها، خیران و عموم مردم بهره لازم گرفته شود.
وی گفت: در حال حاضر نیز به منظور تجمیع قوا و ایجاد تمرکز هر چه بهتر در کمک رسانی به اتیسمیان، پروژه ساخت اولین خانه ی اتیسم گیلان را که زمین آن توسط دو دکتر خیربه نام های رهبران و فلکشاهی به این موسسه اهداء شده، در دست اقدام است.
همچنین مدیرعامل موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان نیز اظهار کرد: این
موسسه با توجه به ارائه بیشترین خدمات به خانواده های تحت پوشش و به عنوان اولین و مهمترین نهاد حمایت از فرشتگان اوتیسم در گیلان پا را فراتر از ارائه خدمات در حوزه های آموزشی، ورزشی، درمانی گذاشته است.
سید علی میرشهیدی گفت: مدتی است که عملیات ساخت اولین خانه اوتیسم گیلان آغاز شده و برای ادامه و اتمام آن، نیازمند شدید تامین اعتبار و وبودجه است.
وی افزود: بهزیستی مساعدتی را در این خصوص به فراخور اختیارات قانونی انجام داده  و مبالغی نیز از طریق خیرین جمع آوری شده، اما واقعیت این است که با این‌مبالغ ، فقط ۳۰ درصد پروژه اجرایی شده و برای ادامه کار نیازمند حمایت شورا و شهرداری است.
مدیرعامل موسسه خیریه حامیان اوتیسم گیلان ادامه داد: درخواستهای موسسه به طور مکتوب تسلیم رییس کمیسیون بهداشت شورا می شود که البته نیازمند مساعدت ویژه ی تمامی اعضای شورای شهر است.
میرشهیدی با بیان اینکه نسبت افراد شناسایی شده و درگیر به اختلال اوتیسم بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰، از یک به ۱۰ هزار نفر، به میزان یک به شصت نفر رسیده است یادآور شد: این‌مسئله مبین اهمیت پرداختن همه مسئولان به این موضوع است.

انتهای پیام/