به گزارش ختم کلام، هادی امیدی که صاحب ۲ هکتار باغ چای در شهرستان رودسر است از سال ۱۳۹۳ به عنوان چای کار عضو صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور شد وی در مورد مزایای تشکیل این صندوق به خبرنگار معیار گفت: چایکاران تا قبل از تشکیل صندوق هیچ مبلغی بابت تغذیه، هرس و نگهداری باغ از دولت دریافت نمی‌کردند اما با تشکیل صندوق به بانک‌ها معرفی شده اند و با دریافت وام های به زراعی به تقویت باغات خود پرداختند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی چایکاران کشور ادامه داد: کشاورزان همچون همیشه بدون اینکه دیناری از محصول خود درآمد داشته باشند با عشق و دلسوزی از میراث به جا مانده از گذشتگان خود مراقبت می کند که اگر امروز، این مقوله، اندکی برای آنان صرفه اقتصادی داشته باشد بهترین محافظت ها را اعمال خواهند کرد و البته این مهم از سوی صندوق حمایتی مدیریت مطلوبی شده است.

امیدی با بیان اینکه عملکرد صندوق از لحاظ افزایش محصول بسیار چشمگیر بود، خاطرنشان کرد: این صندوق با عملیات بهزراعی و توجهات ویژه کشاورزان، موجب ماندگاری آنان در باغات چای شد.
وی، تسهیلات خرید ماشین آلات و دستگاه‌های بهزراعی، اقدامات لازم برای تغذیه باغ و تأمین نهاده‌های کشاورزی را از جمله اقدامات مهم صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور برشمرد و گفت: این صندوق همچنین در زمینه پژوهش ها همچون خاکشناسی، عملکرد مطلوبی تاکنون ارائه داده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌ چایکاران کشور با بیان اینکه صندوق با وجود منابع محدود تمام وعده‌های خود را عملی کرده و در این زمینه کوچکترین کوتاهی نکرده است، افزایش منابع این صندوق حمایتی را در جهت آبادی باغ های رها شده، از شورای عالی اقتصاد کشور خواستار شد و افزود: با افزایش منابع، دست کم در ۱۰ سال آینده ۷۰ درصد مصرف چای کشور توسط کشاورزان داخلی تامین و چای خارجی نیز از چرخه مصرف حذف خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر صندوق تشکیل نمی‌شد باغات نابود و مصرف چای کشور نیز به چای خارجی وابسته می‌شد.
مدیر عامل اتحادیه تعاونی چایکاران کشور، اضافه کرد: انحلال سازمان چای بیشترین ضربه ها را به صنعت چای وارد کرد اما با احیای مجدد این سازمان و تشکیل صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور، این صنعت دوباره احیا شد و جانی دوباره گرفت. مدیرعامل اتحادیه تعاونی چایکاران کشور گفت: تنها توقع چایکاران، افزایش منابع موجود صندوق از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور است تا صنعت چای به اوج دوران شکوفایی خود برسد.
امیدی یادآور شد: بی‌شک عملکرد مطلوب و تسهیلات بهزراعی و ماشین‌آلات، موجب رونق صنعت چای می شود و این مسئله نیز به نوبه خود در ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری موثرخواهد بود.

وی بر لزوم تداوم فعالیت صندوق حمایتی تاکید و خاطرنشان کرد: چایکار، سازمان چای را خانه خود و صندوق را تنها سرپناه امن خود می داند. انتهای پیام/

ا