آرشیو » اجتماعی » اقتصادی » سیاسی » مهمترین عناوین » ویژه » پیشخوان » گیلان
کد خبر : 15308
شنبه - 6 اسفند 1401 - 00:09

نماینده مردم لنگرود در نشست خبری؛ برخی نارضایتی ها در جامعه امروزی طبیعیست

نماینده مردم لنگرود در نشست خبری وجود برخی نارضایتی ها در جامعه امروزی را طبیعی داست و گفت: برای رسیدن به قدرت باید هزینه کرد.

نماینده مردم لنگرود در نشست خبری؛ برخی نارضایتی ها در جامعه امروزی طبیعیست

به گزارش http://ختم کلام،  نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی _ در نشست با اصحاب رسانه که شنبه در سالن اجتماعات پیوند آموزش و پرورش این شهر برگزار شد، گفتمان انقلاب اسلامی را بی نظیر ترین گفتمان در نظام بین المللی خواند و اظهار کرد: شاخصه های انقلاب اسلامی متمایز از سایر انقلابهاست خیلی متفاوت بوده و امروز منطقه بدون  جگهوری اسلامی ایران حرفی برای گفتن ندارد.
پرویز محمد نژاد وجود برخی نارضایتی ها در جامعه امروزی را طبیعی داست و گفت: برای رسیدن به قدرت باید هزینه کرد اما مجلس و دولت آنگونه که باید برازنده مردم باشد، نیست.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز شاخص اصلی درآمد گیلانی ها در حوزه معیشت و اقتصاد کشاورزی است افزود: مجلس در بحث کود مقتدرانه ورود کرده است و نرخ آن به همان قیمت سابق  به اضافه تورم محاسبه شد.

محمد نژاد با اشاره به اینکه  نوغان در شهرستان لنگرود از لحاظ درآمد حرف نخست را می زد اما به دلیل بی تدبیری ها به یکباره نابود شد، خاطرنشان کرد: امروز این موضوع در شهرستان احیا شده و باید پایدار نگه داشته شود.

وی همچنین در حوزه کرم ابریشم‌نیز با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰، قیمت پیله به ۲۴۰ هزار تومان و در سال ۱۴۰۱ به ۲۵۰ تومان افزایش پیدا کرد، افزود: سال جدید شرکت ملی فراگیر ابریشم و تنها شرکت فراگیر استان گیلان تشکیل خواهد شد و یکی از قطب های خرید خواهد بود و بخشی از اداره نوغان برای این شرکت اختصاص و قبل از سال تجهیز خواهد شد و  موسسه تحقیقات نوغان  نیز در شلمان احداث شد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه برای صنعت نوغان زمینی به مساحت سه هزار متر در نظر گرفته شده، گفت: هزار متر از این زمین ساختمان بنا خواهد شد که مکانی تجاری است و ۱۲ شرکت دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی و کرم ابریشم در آن حضور می یابند و مرکزی برای مبادلات تجاری با کشورهای حاشیه دریای خزر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مجمع نمایندگان استان گیلان هر کدام در زمینه تخصص مورد نیاز خود طرح و قانونی برای موضوعات مبتلا به گیلان ارائه دهند که بنده بر این عهد وفا کردم و قانون مانع زدایی در صنعت برق را نوشتم و تقدیم دولت کردم، اظهار کرد: از نگاه من، ۷۵ درصد مردم نباید پول برق بدهند چون الگوی مصرف را رعایت می کنند و اینکار به صورت پایلوت انجام و هشت میلیون مشترک قبض صفر گرفتند و این اثر یک قانون است.

محمد نژاد مادر همه تغییرات نامیمون را  تورم دانست و گفت: تورم یعنی اینکه بر اثر آن ارزش پایه پولی کم می شود. تورم ناشی از وجود نقدینگی است و دو ناترازی، بودجه که امسال برای اولین سال تا پایان سال ۹۵ درصد محقق خواهد شد و ناترازی دوم، عملکرد بانک هاست که بر تورم‌ اثر منفی می گذارد که دارایی هزار همت و تعهد ۲ هزار همت است.

وی با تاکید بر اینکه ما امروز بحران داریم و همه باید با نگاه بحران تلاش مضاعف داشته باشند، تصریح کرد: دولت قبلی نه اینکه کار نکرده اما آثار خوبی به جا نگذاشته است، حدود ۶۳۲ همت فقط اوراق و  ۳۳۲ پروژه نیمه تمام  داشتیم و ناترازی بودجه شامل ناترازی عملیاتی، سرمایه ای و مالی است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص قیمت بنزین با بیان‌اینکه افزایشی در این زمینه نخواهد یافت، گفت: کمیسیون انرژی طرحی را مطرح که در ۱۴۰۲ اجرایی می شود و همه کسانی که هم فاقد ماشین هستند به ازای هر نفر ۱۵ لیتر بنزین دریافت می کنند و این طرح به صورت پایلوت در قشم و کیش اجرا شد که موفق نشدیم و با تغییراتی جزئی اجرا و سامانه ای طراحی و خرید و فروش انجام و کسانی که به این‌مقدار بنزین نیازی ندارند می توانند بفروشند.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در طول انقلاب و اولین شهر در استان‌گیلان از سه ماه پیش استارت زده شد که ۳۹ استخر و تالاب شهرستان بازسازی شود، اذعان کرد: بزرگ ترین این تالاب ها،  تالاب کیاکلایه است که از  ۳۰۰ هکتار، ۱۰۰ هکتار از این تالاب آزاد شد که از این ۱۰۰ هکتار باقی مانده  نیز ۱۸  هکتار در تملک اشخاص است و سند تک برگ دارند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه سبک مبارزه با پسماند در لنگرود تقریبا در دنیا منسوخ شده است، گفت: شهرداری شلمان ابتکار جالبی را شروع کرده است که زباله ها  تبدیل به کمپوست می شوند و طرح های تشویقی از جمله عدم‌ پرداخت عوارض شهرداری از خانه هایی که درب منزلشان زباله ای نباشد در نظر گرفته شده‌است.

وی بندر گردشگری دریایی چمخاله را  از معدود پروژه هایی دانست  که از زمان خودش جلوتر است و گفت: این بندر با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرداد سال آینده افتتاح می شود.

محمد نژاد با بیان اینکه طرح های بهره وری، سبدهای هزینه ای را کم و به سبد سرمایه اضافه می کند، گفت: غالب  بودجه ما هزینه ای است و ۱۳ درصد بودجه در تملک و  اشتغالزایی است و ۳۰۰ همت از ۲ هزار همت در بخش اشتغال و تملک و دارایی و مابقی هزینه ای است.