در این جلسه، اعضای دولت پس از بررسی برنامه‌ها و سوابق اجرایی و مدیریتی استانداران پیشنهادی وزارت کشور، آقایان علیرضا قاسمی فرزاد، اسدالله عباسی و علی محمد زنگانه را به ترتیب به عنوان استانداران همدان، گیلان و گلستان تعیین کردند.

علیرضا قاسمی فرزاد متولد ۱۳۴۵ در شهر همدان و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مطالعات منطقه‌ای است.

وی در سالیان گذشته دارای سوابق اجرایی متعددی همچون فرماندار شهرستان دماوند، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان، فرماندار شهرستان پاکدشت و مدیرکل امور توسعه‌ای منطقه‌ای استانداری تهران بوده است.

اسدالله عباسی متولد ۱۳۴۰ و دارای دکتری تخصصی (P. H. D) در رشته تعلیم و تربیت و برنامه ریزی، کارشناسی ارشد فلسفه تعلیم و تربیت و کارشناسی علوم تربیتی است.

وی پیش از این به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون توسعه و مدیریت منابع این وزارتخانه، نماینده مجلس شورای اسلامی دوره‌های هفتم، هشتم و دهم و عضو هیئت رئیسه مجلس دور دهم و نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی فعالیت داشته است.

علی محمد زنگانه متولد ۱۳۵۰ و دارای مدرک دکتری پزشکی و کارشناسی ارشد دوره عالی مدیریت بهداشت عمومی (mph) از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری PHD مدیریت از دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی تهران است.

از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه (از سال ۱۳۹۱ تاکنون)
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۳۹۸)
عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رئیس کارگروه مشارکت‌های بین بخشی و پویش‌های مردمی ستاد (۱۳۹۸)
قائم مقام رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی این سازمان (۱۳۸۹)
دبیر ستاد کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی قوه قضائیه (از سال ۱۳۹۵ تاکنون)

رئیس جمهور پس از رای اعتماد هیئت وزیران به آقایان علی‌محمد زنگانه، اسدالله عباسی و علیرضا قاسمی فرزاد استانداران گلستان، گیلان و همدان خطاب به آنان، گفت: برای انتخاب همکاران‌ خود بیش از همه نگاه و توجه‌تان به جوانان و نیروهای انقلابی و کسانی باشد که برای دفاع از انقلاب و ارزش‌ها آماده فداکاری هستند.

دکتر رئیسی توجه به نیروهای ارزشی و انقلابی را شرطی مهم برای موفقیت در اداره امور دانست و گفت: برای انتخاب مدیران و همکاران‌ به هیچ وجه تحت فشار کسی قرار نگیرید، بلکه ملاک شما عدالت‌خواهی، فسادستیزی، توجه به مردم و دغدغه‌مندی افراد برای گره‌گشایی از زندگی مردم باشد.

رئیس جمهور با اشاره به انتظارات مردم و جوانان انقلابی از دولت سیزدهم گفت: انتظار مردم این نیست که ما یک دوره مدیریتی صرفا اداری را طی کنیم، بلکه انتظار دارند عقب‌ماندگی‌های گذشته در این دولت جبران شود.

آیت‌الله رئیسی تلاش برای جبران کاستی‌ها و عقب‌ماندگی‌ها را شرط رای و اعتماد مردم به دولت سیزدهم دانست و گفت: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد مردم، و حتی کسانی که به بنده رای ندادند، برای حل مشکلات امید زیادی به این دولت بسته‌اند. اما یقین بدانید اگر این اعتماد و اقبال مردم با عملکرد گره‌گشای کارگزاران دولت همراه نشود، خیلی زود فضا تغییر خواهد کرد.

رئیس جمهور ضمن دستور به استانداران گلستان، همدان و گیلان برای تهیه هرچه سریع‌تر برش استانی برنامه‌های کلی دولت در استان محل ماموریت، گفت: خوب بودن افراد به تنهایی برای سپردن مسئولیت‌ها کافی نیست، هرچند در این دولت قرار نیست افراد ناصالح مسئولیت بگیرند، پس کسانی را برای مسئولیت‌ها انتخاب کنید که با مردم همراه و همدل باشند.

آیت‌الله رئیسی وفای به عهد را شرط اساسی کارآمدی دولت دانست و تاکید کرد: هرگز وعده‌ای به مردم ندهید که امکانات و ظرفیت‌های موجود برای اجرای آن کافی نیست. دولت سیزدهم باید دولتی «صادق‌الوعد» باشد و اقدامات این دولت باید به گونه‌ای باشد که مردم احساس کنند دولت کارآمد است و وضعیت با گذشته تفاوت کرده است.