به گزارش ختم‌کلام، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، در تجلیل از چهره مقاومت و مردمی به نام علی آقای نجد باقری که با رونمایی از تمبر، تمثال و اکران فیلم و توزیع کتاب ” بازگشت به نقطه رهایی” وی همراه بود در گفتگویی صمیمی به بیان خاطراتی از دوران رزمندگی خود پرداخت.
سرهنگ عباس بایرامی گفت: شهادت دوستان و همرزمان موجب آزردگی نمی شود، اما حسرت دورافتادن از آنان به طور واقعی موجب آزردگی می شود.
وی افزود: عقب افتادن از قافله شهادت بسیار دردناک بود و با اتمام‌جنگ، بسیاری از رزمندگان به دلیل از دست دادن فرصت طلایی شهادت، اشک می ریختند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان ادامه داد: امروز نیز بسیاری از عاشقان شهادت، با لباس پاسداری و در راه جهاد سازندگی و خدمت به ملت، به درجه شهادت نائل آمدند.
سرهنگ بایرامی در گوشه ای از خاطرات خود افزود: در کوچک کومله، ۱۲ تن بصورت یکجا مفقودالاثر شدند و این مساله هرچند موجب عزاداری تمام اهالی محل شد اما هرگز آنان را در هم نشکست و ازمقاومت و استواری باز نداشت.
وی بر لزوم گسترش فرهنگ چنین برنامه های معنوی تاکید و تصریح کرد: این برنامه باید براساس شهدای هر کوچه، کوچه محور شود.
این مسئول، رزمندگان و ایثارگران به جا مانده از جنگ را از افتخارات کشور خواند و گفت: هرچند آنان نیازی به برگزاری چنین برنامه هایی ندارند اما در هرشرایطی و با هر امکاناتی باید به پاسداشت آنان اقدام کرد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان‌ افزود: قصه رشادت های افراد حاضر در جنگ باید برای نسل جوان بازگو شود و به آیندگان تسری یابد.

سرهنگ بایرامی با اشاره به اقدامات مطلوب صورت‌گرفته در زمینه شهدای هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: گیلان در این زمینه از استان های پیشرو است.
وی با توجه وجود ۲ هزار و ۶۹۰ آزاده در گیلان گفت: در مورد آزادگان، ایثارگران و جانبازان قطع نخاعی، ویلچری و اعصاب و روان، باید اقدامات بیشتری صورت بگیرد.

انتهای پیام/

ا